Délutáni iskola-előkészítő

Kis létszámú csoportban tartott iskola-előkészítőnket ajánljuk gyermekének, ha
– jövő szeptemberben iskolás lesz és szeretné, hogy zökkenőmentesen jusson át az óvoda és az iskola elvárásai közt tátongó szakadékon;
– “kinőtte” az óvodát, unatkozik;
– bizonyos területen életkorához képest éretlen (mozgás, beszéd, finommotorika, figyelem, …);
– visszahúzódó, nehezen barátkozik;
– bizonytalan, hogy milyen iskolát válasszanak;
– szeretné, hogy magabiztos, érdeklődő, sikeres kisiskolássá váljék!

Jelen helyzetben természetesen fokozottan ügyelünk a higiéniai előírások betartására. A gyerekek által használt eszközöket, játékokat, helyszíneket folyamatosan fertőtlenítjük, a gyerekeket gyakori, helyes kézmosásra tanítjuk. 

A rendelkezéseket folyamatosan követve, minden központi előírást betartunk. Felkészültünk arra is, hogy amennyiben a szabályozások miatt nem tarthatunk foglalkozásokat, azokat online folytatjuk, így biztosítva a folytonosságot. 

Foglalkozásaink átmenetet képeznek az óvoda és az iskola között. A gyerekek természetes kíváncsiságára, tanulás iránti vágyára alapozva fejlesztjük képességeiket, amelyek birtokában könnyedén sajátítják majd el az ismereteket, így garantálva a sikerélményt és a tanulás szeretetét.

Kiemelten fejlesztjük az alábbi területeket: mozgás, gondolkodás, vizuális és auditív figyelem és emlékezet, grafomotorika, téri tájékozódás, sorrendiség, beszéd, kézügyesség, szociális képességek, általános tájékozottság.

A gyermekek érdekeit és fejlődését szem előtt tartva, folyamatosan konzultálunk a szülőkkel, segítjük az otthoni gyakorlást.

Árak, időpontok