Délutáni iskola-előkészítő

Délutáni iskola-előkészítő foglalkozásunkra a gyerekek óvoda után jönnek. Természetesen itt is kislétszámú csoportokban foglalkozunk az iskolába készülő gyerekekkel, annak érdekében, hogy az egyéni igényekre maximálisan oda tudjunk figyelni.

Bár kevesebb idő áll rendelkezésünkre ebben a formában, mintha a gyerekek egész nap nálunk lennének, tematikánk biztosítja, hogy mindenkit nyugodt szívvel indítsunk útnak az iskolás életbe.

Délutáni iskola-előkészítőnket ajánljuk gyermekének, ha
– jövő szeptemberben iskolás lesz és szeretné, hogy zökkenőmentesen jusson át az óvoda és az iskola elvárásai közt tátongó szakadékon;
– “kinőtte” az óvodát, unatkozik;
– bizonyos területen életkorához képest éretlen (mozgás, beszéd, finommotorika, figyelem, …);
– visszahúzódó, nehezen barátkozik;
– bizonytalan, hogy milyen iskolát válasszanak;
– szeretné, hogy magabiztos, érdeklődő, sikeres kisiskolássá váljék!

Foglalkozásaink átmenetet képeznek az óvoda és az iskola között. A gyerekek természetes kíváncsiságára, tanulás iránti vágyára alapozva fejlesztjük képességeiket, amelyek birtokában könnyedén sajátítják majd el az ismereteket, így garantálva a sikerélményt és a tanulás szeretetét.

Kiemelten fejlesztjük az alábbi területeket: mozgás, gondolkodás, vizuális és auditív figyelem és emlékezet, grafomotorika, téri tájékozódás, sorrendiség, beszéd, kézügyesség, szociális képességek, általános tájékozottság.

A gyermekek érdekeit és fejlődését szem előtt tartva, folyamatosan konzultálunk a szülőkkel, segítjük az otthoni gyakorlást.

Árak, időpontok